Models de promoció de productes locals. Aplicació al calçot de Valls

Models de promoció de productes locals. Aplicació al calçot de Valls

Models de promoció de productes locals. Aplicació al calçot de Valls

Comentaris tancats a Models de promoció de productes locals. Aplicació al calçot de Valls

El proper dilluns 23 de març del 2015 la FMA col·labora en una jornada tècnica del PATT que organitza la IGP de Valls a la capital de l’Alt Camp. En la jornada s’analitzaran diferents models de promoció de productes locals i es veurà si poden poden tenir aplicació en el calçot

PRESENTACIÓ

Què fa que un producte sigui escollit preferentment a un altre de similar? És suficient un distintiu de qualitat com una IGP o una DOP per a dirigir la opció de compra dels consumidors? Qui hi guanya en el consum preferent d’un producte de qualitat amb reconeixement i prestigi? Hi guanya tan sols el productor, o també tota la cadena de comercialització? La qualitat és garantia d’èxit? Com s’arriba a la popularitat?

Analitzem casos d’èxit, en els què partint de bons productes s’arriba a una bona penetració al mercat i amb un model de negoci en el qual els beneficis s’expandeixen en múltiples direccions.

 

PROGRAMA

descarrega pdf

 

LLOC DE REALITZACIÓ

Biblioteca Popular de Valls, Passeig dels Caputxins, 18 – 43800 Valls

 

Back to Top